TEKNOLOGIEN BAG

Ambitlocker har udviklet en unik og patenteret hængelås, som nemt og enkelt løfter kompliceret opgaver via vores integrerede softwaresystem. Det lyder muligvis lidt indviklet, men det er det ikke i praksis.
white-logo

Ambitlocker er en dansk virksomhed, som har udviklet en digital hængelås. Hængelåsen kan fjernstyres via internettet (IoT). Ambitlocker kan dermed digitalisere ’analoge’ skabe og enheder og dermed fjerne bøvl med nøgler og administration.

Brugerne af låsene kan booke en lås via en QR-kode, som bliver hængt op på lokationen. Man kan også sende et direkte bookinglink via e-mail, sms, intranet og fora. Begge løsninger er udviklet for at gøre det så let og enkelt som muligt for brugerne at tilgå enhederne uden hjælp fra administratorer.

Da vores system altid er online, vil du som administrator altid have et realtidsoverblik over belægningsgraden på alle de enheder, hvor vores lås hænger. Ydermere har du altid direkte kontakt med dem, som bruger dine aflåste enheder. Du kan kommunikere med dem via vores system, sende beskeder, nye koder og fjernåbne enhederne, hvis der er brug for det.

Ambitlocker kommunikerer med låsene via LoRa, som er en trådløs teknologi. Teknologien kræver ikke særlig meget strøm, og den kan række over meget lange afstande. LoRa-netværket er et netværk, som allerede er fuldt implementeret i Danmark, ligesom et helt normalt mobilnetværk, men når vi opsætter låse på en lokation, opsætter vi samtidig en gateway (i stil med en normal wifi-router) med et 4G SIM-kort i. På den måde undgår vi, at skulle koble os op på jeres eksisterende netværk samtidig med, at vi sikrer en optimal dækning. Det er via denne gateway, låsene kommunikerer med Ambitlockers softwaresystem.