SPØRGSMÅL

Har du nogen spørgsmål, eller er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du selvføgelig velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 71 74 14 00.

Nedenstående finder du de spørgsmål og svar som vi typisk får fra vores kunder:

white-logo

Oftest stillede spørgsmål

Vores priser er helt transparente, og du kan læse meget mere om dem lige her.

Ambitlocker står for levering, konfiguration og service af alle vores låse. Det vil sige, at du modtager en pakke med alle låsene fra os, her er de nummereret og opsat i systemet, så de skal bare hænges på skabene eller rummene, så virker det. Vores ydelser kan du læse meget mere om her.

Ja, hos Ambitlocker er software systemet og låsene én og samme pakke. På den måde sikrer vi, at du altid har de bedste muligheder for at løse din udfordring.

Vi opretter de adminbrugere som I ønsker i systemet, alle andre opretter sig selv. Vi opsætter QR koder på jeres lokationer, som brugeren skanner med sin telefon. Derefter opretter brugeren nemt og enkelt sig selv i systemet.

Nej, du kan som udgangspunkt ikke købe låsen. Vi leverer en samlet pakkeløsning, hvor vi tager det fulde ansvar for låse og softwaresystem. Vi sørger for at låsene og softwaren altid er 100% opdateret, og når låsene skal skiftes, sørger vi for at tage dem tilbage og genanvende dem.

Vores Lora netværk rækker i en omkreds af op til 10km pr. Gateway vi sætter op. Det er ofte mindre, hvis der f.eks. Er meget beton eller stål mellem lokationerne. Det bliver dog aldrig rigtig et problem, da vi bare opsætter de ekstra gateway’s som det kræver for at give fuld dækning.

Der er ikke nogen øvre grænse for antallet af låse, som kan administreres af jer. Systemet er 100% skalerbart.

Ja vores løsning virker i hele europa, men da kommunikations frekvensen på Lora netværk er anderledes i USA, virker vores løsning ikke i USA for nuværende.

Med vores software system kan du altid følge, hvem der sidst har åbnet låsen. Det giver dig god mulighed for at tage kontakt til brugeren af låsen, som skulle have forlagt den eller taget den med i tasken.

Det tager Ambitlocker sig af, uden beregning. Vi sender en ny lås, som I nemt og enkelt kan hænge på skabet.