YDELSER

Her på siden finder du et mere detaljeret overblik over, hvad vi præcis kan tilbyde dig, og hvilke tillægsmoduler du har mulighed for at tilkoble din basispakke.
white-logo

Hos Ambitlocker ønsker vi at gøre det så overskueligt og gennemskueligt for vores kunder og brugere, som overhovedet muligt. Derfor har vi én basispakke, hvor du vælger lige præcis de tillægsmoduler, som du har brug for.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via chat funktionen, som kan findes i bunden af skærmen.

Basis pakke

25,- /md pr lås

Med vores basispakke får du

Låsen: Låsen er selvfølgelig inkluderet i prisen
Konfiguration:
Vi opsætter jeres lokation på vores digitale platform, vi opretter skabene og kobler skabe og låse sammen. Det eneste I skal gøre er at hænge låsene på de fysiske skabe
Software: Vi har selv udviklet vores software systemer, som I har fri adgang til. Vi sørger selvfølgelig for, at de altid er opdateret og funktionsdygtige
Support: Vi leverer support for alle lokationer, og imødekommer gerne specifikke support behov efter nærmere aftale
Ombytning af defekte låse: Vi skifter låse som er blevet klippet op eller på anden vis ødelagt, uden betaling

Vores basispakke er skruet sammen, så vi sikrer, at du altid er 100% oppe og køre på alle dine enheder samtidig med, at du kun skal tænke på én fast månedlig pris.

*Basispakken forudsætter installation af +35 låse

Tillægsmoduler

 20,- /md
pr lås

Integration med betalingsmodul 

Smart betalingsmodul, som bliver integreret i det medfølgende bookingsystem. På den måde kan dine brugere betale med Mobilepay og alle gængse korttyper, direkte i systemet.

Fra   10,- /md pr lås

Komplet system til opbevaringsrum: 

  • Hos Ambitlocker har vi lavet en plug and play pakkeløsning, som er skræddersyet til dig der udlejer opbevaringsrum.
  • Vi optegner lokationen og leverer og installerer alle låse. 
  • Vi kobler vores betalingsportal direkte på din løsning, sådan at du har et komplet system der leverer bookingportal, realtid overblik og direkte afregning med kunden. 
  • Derudover kan denne pakke skræddersyes så den passer lige præcis din lokations opbygning