CASES

white-logo

På DTU Skylab har vi hængt vores låse på DTU’s elevskabe. Vores online system gør, at eleverne nemt og enkelt, selv går hen og booke et ledigt skab. Vores booking flow er enkelt sat op, og man tilgår det let via de QR koder, som vi har hængt på de forskellige lokationer ved skabene.

På Frederikssund Sygehus har vi hjulpet med at digitalisere deres analoge metal skabe til medarbejdere på hospitalet. Via vores system får udvalgte administratorer på hospitalet let og enkel adgang til at hjælpe hospitalets personale. På den måde skal de aldrig mere have besværet med glemte nøgler og låsesmede. Derudover har vi kunne optimere belægningsgraden på hospitalet, da administratorerne altid har et realtidsoverblik over, hvilke skabe der er i brug, og hvilke der står tomme.

På Stairway har vi installeret en digital garderobe, med vores betalingsmodul tilkoblet direkte i bookingflowet. Vi har opsat en iPad ude på lokationen, som gæsterne kan benytte for at tilgå vores bookingflow direkte. Ankommer der mange gæster på én gang har de selvfølgelig også muligheden for at booke et ledigt skab direkte via vores QR koder, som er ophængt på lokationen ved siden af skabene.

DTU Udlånsskabe

På DTU hjælper vi med at digitalisere og administrere deres udlånsskabe til udstyr. Da vores låse altid er online og styret over internettet, er det nemt og enkelt for DTU’s administratorer, at følge med i hvilke elever der låner og lejer udstyr.